15 ipv 11

Kaatje

Het is wel mijn doel, 15 km op 20 november. Alleen liep ik vorige week 10,2 en dan is 5 km meer best veel. Maar ja, dan moet je niet verkeerd lopen en er na 5 km pas achterkomen. Toen was ik dus al 8 km aan het lopen en de kortste weg naar huis was nog 7 km…..

Nu een dag later heb ik wel wat last van spierpijn rond de heupen en bovenbenen maar hopelijk is het dus alleen maar spierpijn en is het morgen zo goed als over.

Vorige week mijn eerste “eigen” werkdag in Norg, erg gezellig en spannend…. Aquaspinning is nog niet helemaal mijn ding, maar ik heb het gevoel dat ik steun heb bij mijn leidiggevende. En dat was/ is niet altijd het geval. Het is nu groot onderhoud en is het bad gesloten, maar er zijn wel team-activiteiten en daar mag ik al volop bij meedraaien. Gezellig!!!

Ons huis wordt nu ook langzaam ons huis. We hebben de inrichting van de woonkamer iets veranderd en daardoor een wat afgeschermde speelhoek gecreƫerd. Dat is wel gezelliger. Ook komen er meer kasten en wordt de zolder leger zodat er daar ook begonnen kan worden.

Mara vindt het weer gezellig op school en heeft al vele speelafspraken gemaakt. Met Tijn zijn eczeem gaat het ietsje beter, maar dat is onder invloed van de hormoonzalf. Dus we zijn nog niet uit-gedoktert met hem. Eigenlijk zou ik over Anniek nu ook wel wat willen zeggen. Maar zij huppelt lekker mee, is actief en ondeugend. Zit wel het meeste van de 3 op de trap….

Morgen maar een klein stukje hardlopen, en als het weer lekker gaat. Inschrijven voor de 7-heuvelenloop….


One Response to “15 ipv 11”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.