FotoVinder.Dispose();

Erik
Screenshot van de website op 14 september 2010

Fotovinder stopt

De softwareontwikkelaars onder ons (hallo? HALLO?!?!) zullen het onderwerp van dit bericht wel begrijpen. Morgen halen we FotoVinder van het internet af. De website is in een neerwaardse spiraal geraakt voor wat het aantal spelers betreft. Door het kleine aantal spelers en een paar raddraaiers was er teveel negativiteit op de website, wat de lol van het beheer van de website heeft weggenomen.

15 september 2005 ging de site live, 15 september 2010 halen we hem ‘weer van het podium’. Op het hoogtepunt in 2007 waren er 200 actieve spelers. De 10.000e fotovraag werd na ca. 14 maanden al gesteld. Inmiddels zijn er 41256 (!) fotovragen gesteld. Ik vind het erg jammer, want ik kan nog steeds enthousiast zijn over het spel. Helaas is gebleken dat het concept in de praktijk niet werkbaar is.

Voorwaarts!


One Response to “FotoVinder.Dispose();”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.