nov 20 2011

Zevenheuvelen!!!

Kaatje

Heerlijk, zwaar, gezellig, pittig.
Zomaar wat woorden die de afgelopen dag typeerden. Met mijn hardloopvriendinnetje en haar collega’s de zevenheuvelenloop gelopen. Wat een feest is dat, om het nu 6 jaar later weer mee te maken! Veel mensen op de been, zowel lopers als publiek. En maar 5 minuutjes langzamer gelopen dan 6 jaar geleden. Nu 1:35:27!!! Ben er erg blij mee.
Als er een duidelijke foto van mij in actie te vinden is zal ik m plaatsen, maar voorlopig zijn die nog niet beschikbaar.
Volgend jaar staat al weer in de agenda genoteerd!!!


sep 18 2011

15 ipv 11

Kaatje

Het is wel mijn doel, 15 km op 20 november. Alleen liep ik vorige week 10,2 en dan is 5 km meer best veel. Maar ja, dan moet je niet verkeerd lopen en er na 5 km pas achterkomen. Toen was ik dus al 8 km aan het lopen en de kortste weg naar huis was nog 7 km…..

Nu een dag later heb ik wel wat last van spierpijn rond de heupen en bovenbenen maar hopelijk is het dus alleen maar spierpijn en is het morgen zo goed als over.

Vorige week mijn eerste “eigen” werkdag in Norg, erg gezellig en spannend…. Aquaspinning is nog niet helemaal mijn ding, maar ik heb het gevoel dat ik steun heb bij mijn leidiggevende. En dat was/ is niet altijd het geval. Het is nu groot onderhoud en is het bad gesloten, maar er zijn wel team-activiteiten en daar mag ik al volop bij meedraaien. Gezellig!!!

Ons huis wordt nu ook langzaam ons huis. We hebben de inrichting van de woonkamer iets veranderd en daardoor een wat afgeschermde speelhoek gecreëerd. Dat is wel gezelliger. Ook komen er meer kasten en wordt de zolder leger zodat er daar ook begonnen kan worden.

Mara vindt het weer gezellig op school en heeft al vele speelafspraken gemaakt. Met Tijn zijn eczeem gaat het ietsje beter, maar dat is onder invloed van de hormoonzalf. Dus we zijn nog niet uit-gedoktert met hem. Eigenlijk zou ik over Anniek nu ook wel wat willen zeggen. Maar zij huppelt lekker mee, is actief en ondeugend. Zit wel het meeste van de 3 op de trap….

Morgen maar een klein stukje hardlopen, en als het weer lekker gaat. Inschrijven voor de 7-heuvelenloop….


apr 16 2011

Klaar? Over!

Erik

Het heeft een tijd geduurd, maar vandaag was de verhuizing. We zitten er behoorlijk doorheen, verhuizen wordt geen hobby van ons!  Binnenkort wat nieuwe foto’s.