jul 11 2011

Hardlopen++

Erik

Gisteren ben ik voor de derde keer het Dwingelderveld opgelopen, in totaal was mijn route 13,7 km lang: ik zit weer aardig op mijn niveau van een jaar geleden! Het was prachtig weer,  iets te warm voor het mooie. Een prachtige omgeving, hardlopen++!

Hardlopen op het Dwingelderveld

jun 8 2011

Reden 57

Erik

Het was in maart en we waren dus nog maar een paar dagen aan het klussen in ons nieuwe huis, toen ik van de trap viel. Eigen schuld: met klompschoenen aan en stuclopers op de treden de bocht iets te kort genomen. Ik viel zo’n 8 treden. De dag erop een flink dikke enkel en vanaf de dag daarna last van de aanhechtingen van mijn rechter grote bilspier. Uit ervaring kan ik inmiddels melden: dat is niet prettig.

Uiteindelijk heb ik daardoor 2 maanden niet hard gelopen. Drie weken geleden leek ik maar geen verdere verbetering te merken, nog steeds voelde ik soms die aanhechtingen. Ik heb besloten maar weer eens te gaan lopen en wat bleek: na het lopen had ik juist minder last.

Gisterenavond ben ik voor de derde week achtereen weer wezen lopen en het was ronduit aangenaam: niet te warm, niet te koud, volop zon en het liep lekker. Omdat ik nog opbouwend in afstand ben, liep ik niet ver van huis. Daar bleek reden 57 van onze verhuizing naar Drenthe: allemachtig, wat een mooie omgeving! Hardlopen+!

Hardlooproute

apr 16 2011

Klaar? Over!

Erik

Het heeft een tijd geduurd, maar vandaag was de verhuizing. We zitten er behoorlijk doorheen, verhuizen wordt geen hobby van ons!  Binnenkort wat nieuwe foto’s.